site maker

Varför hundskor och bandageskydd?

Efter att i huvudsak ha tillverkat hundskor/tasskydd sedan 1995 med målgrupp djursjukhus togs beslutet hösten 2005 att starta en webbshop för att nå ut till olika grupper av privatpersoner (bl.a. jägare) där det fanns ett behov att skydda hundens tassar vid olika tillfällen, allt från halkskydd inomhus till att skydda båtens gelcoat mot förargliga repor, skydd mot vägsalt, snö, is och kyla.
Detta har lett fram till att det under åren som gått har det utvecklats mer än 100 varianter av DOGGERS.

Under sommaren och hösten 2012 ändrades modellutbudet, och vi övergick till att producera de flesta av modellerna i naturgummi: MJUKT; SLITSTARKT och VATTENTÄTT. De gamla modellerna O, R, FG, P utgick ur sortimentet.
Målsättningen är fortfarande att kunna serva upp kunderna omedelbart med de produkter de behöver.

Sommaren 2018 kommer vi att stänga ner vår webbshop http://www.hundkiosken.se - däremot så kan du som kund kontakta oss på telefon 0735-011944 så kommer vi säkert fram till en lösning på dina behov av riktigt bra hundskor och bandageskydd.

Vi tillverkar i Sverige  - för våra krävande kunders behov!

- du och din hund inte kan jaga på grund av en tasskada.
- snö och is lägger sig som klumpar under tassarna.
- salt tränger in mellan trampdynorna.
- du vill undvika onödiga förslitningsskador på trampdynor.
- hunden inte skall komma åt att slicka på tassarna vid läkningsprocesser.
- du vill underlätta vid olika typer av alergier.

Ovan nämnda situationer är bara några av de problem som vi kommer i kontakt med dagligen. Att ta med tasskydd i packningen eller fickan är ett billigt och enkelt sätt att vara förberedd.

Som hundägare är valet och beslutet endast ditt, vi kan som tillverkare och leverantör lova att allt kommer att göras för att hjälpa dig och din hund.

Dela sidan!